Tent vloer & Vloerbedekking van Tentje-huren.nl

Vloeren: 

 

De houten vloer zorgt voor een droge ondergrond in de partytent, feesttent of evenementen tent.
Snel geplaatst over het gras, zand of stenen ondergrond zijn deze houten vloerdelen eenvoudig te leggen. Door hun unieke verbinding zorgt deze vloer voor een stabiele en vlakke ondergrond. Kleine oneffenheden worden dan ook probleemloos opgevangen en het regenwater kan probleemloos onder de vloer door lopen.

   

De geschaafde vloerdelen van Tentje-huren.nl zijn eerst plank voor plank voorgeboord en vervolgens aan elkaar geschroefd. Door de bevestigingslatten op de onderzijde aan beide zijde uit te laten steken, grijpen de vloerdelen als “vingers” in elkaar. Door de “vinger” constructie en door de vloerdelen in verband te leggen, ontstaat er een solide vlakke vloer.

Ruim 90% van de tentvloeren die geleverd worden zijn gespijkerd. Deze methode heeft als nadeel dat bij het belopen van deze vloeren de spijkers naar boven kunnen “kruipen” . Dit zorgt voor onstabiliteit van de vloer en uitsteekende spijkers die voor onveiligheid kunnen zorgen.

Tentje-huren.nl heeft tentvloeren die geschroefd zijn! ook hier gaan wij voor kwaliteit.
 

   

De prijs per m2 staan vermeld onder prijzen excl. neerleggen, dit wordt berekend per uur omdat de ondergrond bepalend is voor de hoeveelheid werk wat hiermee gemoeid is.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Vloerbedekking:

Onze vloeren zijn eiken gebeitst en afgewerkt met twee laklagen waarvan de laatste iets stroef aanvoelt.

Om het geheel nog mooier te maken kan u ervoor kiezen om de houten vloer met vloerbedekking te bedekken in een kleur naar keuze.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van kleuren waar u een keuze uit kan maken. Uiteraard is het mogelijk in overleg hiervan af te wijken.

    

Let op! Dit is een nieuw product en is niet op voorraad!

Behalve op zondag en feestdagen kan dit product veelal binnen 24 uur geleverd worden.  

 
© 2009 - Tentje-huren.nl