Kinder drankjes van Tentje-huren.nl 

Slush Puppy Machine & Smoothie maker:


Trakteer kinderen (en volwassenen) eens op een heerlijke ijsdrankjes (Slush Puppies), half bevroren toetjes (granita's), fruit smoothies met deze stoere jaren 50 stijl slush puppy - & Smoothie maker.

Zet de meegeleverde maatbeker onder de machine, kies voor Snow (dunner sneeuwachtig ijs) of Slush (grotere brokjes / schilfers ijs) en creëer de lekkerste toetjes met het meegeleverde ingrediëntenboekje.

Of maak eens bijvoorbeeld lekkere Fruit Smoothies door bevroren aardbeien, kersen, frambozen of bananen in de maker te doen (of mix drank met ijs en maak voor jezelf een heerlijke Margarita). Kortom, laat je fantasie de loop met deze veelzijdige machine.

Wat heb je nodig:
- kleine ijsblokjes (van tevoren in de vriezer maken of doen)
- verschillende soorten limonade of sap
- verschillende soorten bevroren fruit (van tevoren vers in de vriezer doen)

- 2 standen machine, Snow (kleiner ijs) en Slush (groter ijs)
- Maak Slush Puppies, Smoothies, Granita's, etc.
- Inclusief maatbeker
- Ingrediëntenboekje
- 230 volt,15 Watt

Afmetingen: D26 x B22 x H33 cm
Gewicht: 2 kg

----------------------------------------------------------------------------------------------

Limonadefontein:

Maximumcapaciteit is 9 liter.

DOELGROEP:
Vooral op partijtjes of buurtfeesten is dit apparaatje uiterst functioneel! Het bespaart je namelijk heel wat inschenkwerk. Dat doen de mensen nu zelf! Het werkt met limonade het leukst met kinderen, deze kleuren maken het tot een vrolijk geheel (Wat later op de avond is het misschien wel net zo leuk om het feest voort te zetten met bv. een mousserende wijn voor de oudere gasten! Of wat dacht u van een heerlijke cocktail)

          


PLEZIER:
Het is alleen al mooi om naar te kijken! Een nog leuker effect geven de gekleurde lampjes in het donker! De fontein blijft constant in beweging en blijft maar stromen, dat alleen al nodigt uit om er uren naar te staren. Je kunt bovendien zelf experimenteren met verschillende kleurtjes. Kies je voor de groene, de rode of misschien toch de oranje limonade? Ook leuk om de kleur en de inhoud aan te passen aan een thema.
Het ZELF (onbeperkt) je glas/bekertje te mogen vullen is natuurlijk heel erg leuk voor kinderen en volwassenen, het lijkt wel of de fontein onverzadigbaar is! Wat houdt jou nog tegen om je beker nog een keer te vullen? En nog een keer en nog een keer en….
REINIGEN: 

Vergeet het apparaat natuurlijk niet even goed af te spoelen na gebruik! Zie gebruiksaanwijzing.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Limonadekan:

Limonade kannen en bekers in leuke kleurtjes.

     

 
© 2009 - Tentje-huren.nl