Luidspeaker standaard van Tentje-huren.nl

 

Speakerstandaards met witte 120cm lycra hoes. Een complete set van 2 standaards en 2 witte lycra hoezen die om de standaardpoten gespannen kan worden. Het doek heeft een hoogte van 120cm en zorgt ervoor dat de standaards netjes kunnen worden afgewerkt. Een bijkomende mogelijkheid is om in de hoes een lamp te plaatsen zodat de standaard meteen een decoratieve functie krijgt. Met LED PAR lampen is het zelfs mogelijk om de doek continue van kleur te laten verwisselen of om de standaards op te nemen in de (DMX) lichtshow.

Hoe dan ook, het geheel zorgt voor een zeer nette en chique uitstraling. Ideaal voor o.a. bruiloften en andere meer formelere feesten of evenementen.

      

Deze set bestaat uit:

1 of 2 x Luidspreker standaard met draagtas

Beschrijving:

Luidspreker Standaard Set met Draagtas

Set van 2 verstelbare luidspreker standaards. Heavy Duty design met een maximale belasting van 30kg per standaard. Wordt geleverd met handige draagtas.

Kenmerken:

Max. gewichtsbelasting: 30kg

Buis: 35mmØ

Hoogte: 120 - 175cmm

Afmetingen ingeklapt: 13 x 10 x 92cm

Hoes voor luidsprekerstandaard - 120cm.

Met deze hoes maak je van je luidsprekerstandaard een echte eye catcher. Span de doek eenvoudig over de standaard heen en hij krijgt direct een deftige uitstraling. Met behulp van bijvoorbeeld een PAR spot welke je in de hoes plaatst kan je de hoes ook laten kleuren. Zo kunnen je speakerstandaards zelfs onderdeel worden van je lichtshow!

De hoes heeft een hoogte van 120cm waardoor een groot deel van de standaard door de hoes wordt bedekt. De hoes is gemaakt van een hoogwaardig lycra stretch doek voor een perfecte pasvorm. Het gebruikte lycra materiaal zorgt ervoor dat het licht van eventuele in de hoes geplaatste verlichting mooi gelijkmatig verspreid wordt. Zorgt voor een nette en professionele uitstraling, 120cm hoog en 4-way stretch-to-fit voor perfecte pasvorm omslag van alle kanten van het statief.

     

Belichting van binnenuit mogelijk om lichteffecten creëren.

 
© 2009 - Tentje-huren.nl