Karaoke van Tentje-huren.nl

Karaoke.
Er is weinig waarmee je kans op een geslaagde avond zo groot is als het organiseren van een karaoke feestje. Lekker meezingen met de leukste nieuwe of oude hits. Laat aan je vrienden horen hoe goed je kunt zingen of gewoon lekker mee lallen. Succes altijd gegarandeerd!

Wij hebben alle apparatuur om je karaoke avond tot een succes te maken!

Let op!
Bij deze geluidssets wordt geen muziek meegeleverd, deze kan u op het internet vinden.

Wij hebben bijvoorbeeld een complete geluidsinstallatie voor je, waarmee je direct aan de slag kunt. Bij deze sets wordt standaard een microfoon meegeleverd maar uiteraard hebben wij ook een uitgebreid assortiment microfoons zowel bedrade microfoons als draadloze microfoons. Deze geluidsinstallaties hebben in ieder meestal twee microfoonaansluitingen. Vaak hebben ze ook nog een regelbare echo waardoor je de zang nog enigszins kunt "pimpen".

Een mobiele speaker is ook een ontzettend leuk apparaat om te gebruiken voor een karaoke feestje. Door de ingebouwde accu ben je hiermee zelfs niet meer gebonden aan een stroombron en kun je de festiviteiten verplaatsen naar waar je maar wilt. Het strand? Een huifkar? Weiland, bus of in het bos... Alles is mogelijk. Op alle installaties kan overigens een pc of laptop worden aangesloten waardoor je bijvoorbeeld ook gebruik kunt maken van je digitale muziekcollectie of YouTube.
Tip: Het YouTube kanaal van Sing King Karaoke vind je honderden Karaoke hits.
Veel plezier!

Mobiele muziekinstallatie PRO op accu en 230 volt - met draagtas.

Geniet nu van totale vrijheid met deze Mobiele speaker met bijgeleverde afstandsbediening. Een veelzijdige mobiele speaker in een slag- en stootvaste kunststof behuizing. Een uitgebreid pakket met een 15" 800W speaker met ingebouwde accu voor ± vier uur gebruik (een extra accu kan hierop aangesloten worden). Hierdoor is hij overal te gebruiken ook daar waar geen stroom voorhanden is. De speaker is voorzien van allerlei handige accessoires en is o.a. uitgerust met Bluetooth en een USB mp3 speler. Deze Mobiele speaker is geschikt voor talloze mogelijkheden zoals omroepen, zingen, muziek luisteren, animatie of recreatie, sporten, je kunt het zo gek niet bedenken, de muzikale rots in de branding. Met het uitschuifbare handvat en de wieltjes neem je hem met zijn 17.7 kg eenvoudig mee. Afmetingen: 37 x 45 x 69 cm.

      

Geluid:

Om het geluid van deze Mobiele speaker zo goed mogelijk te laten klinken is hij voorzien van een 5-bands equalizer. Voor een extra mooi effect zijn de microfoons voorzien van een echo effect. Vooral bij zang kan dit een hele leuke toevoeging om zo de zang net even wat professioneler te laten klinken.

Tentje-huren.nl heeft gekozen voor Actieve speakers.
Het belangrijkste kenmerk van een actieve speaker is dat hierbij de versterker ingebouwd is in de luidspreker zelf. Je hoeft hier dus geen losse versterker op aan te sluiten. Dit heeft voor- en nadelen.

Voor meer informatie zie gebruiksaanwijzing Mobiele speaker.

Mogelijkheid om meerdere speakers, zoals hieronder, aan elkaar te koppelen! 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Mobiele muziekinstallatie op 230 volt met draagtas.

Actieve 15” 800W Speaker met MP3 en Bluetooth met bijgeleverde afstandsbediening. Een veelzijdige speaker in een slag- en stootvaste kunststof behuizing. De speaker is voorzien van een ingebouwde 800W versterker waardoor hij rechtstreeks met een audiobron zoals een telefoon, laptop, cd-speler etc. verbonden kan worden. Door de ingebouwde Bluetoothontvanger is het zelfs mogelijk om Bluetooth apparaten zoals een smart Phone, tablet, etc. draadloos te verbinden met de speaker. Op deze manier kan de muziek die op het Bleutooth apparaat staat draadloos gestreamd worden naar de speaker. Met de handvatten en de wieltjes neem je hem met zijn 14.9 kg eenvoudig mee. Afmetingen: 37 x 45 x 69 cm.

      

Tentje-huren.nl heeft gekozen voor Actieve speakers.
Het belangrijkste kenmerk van een actieve speaker is dat hierbij de versterker ingebouwd is in de luidspreker zelf. Je hoeft hier dus geen losse versterker op aan te sluiten. Dit heeft voor- en nadelen.

Voor meer informatie zie gebruiksaanwijzing Speaker. 

 
© 2009 - Tentje-huren.nl