Lasergame sensatie van Tentje-huren.nl  

 

High-tech lasergamen is geschikt voor een ieder of je nu met twee personen of met een groep speelt, het is een spel voor jong en oud. Lasergamen is geschikt voor groepsuitjes zoals kinderfeesten, familie- en vriendenuitjes, klassenuitjes, sportverenigingen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. Maar is ook uitermate geschikt voor een teambuilding programma's. Zo kunnen er toernooien gespeeld worden tussen (verschillende) teams met diverse spelvarianten.

Met deze high-tech lasergun kunnen spelers, vanaf 7 jaar en volwassene, de echte lasergame sensatie beleven. Lasergamen is al mogelijk vanaf twee spelers, maar hoe meer spelers er meedoen, hoe leuker het natuurlijk wordt. Je kunt het laserspel spelen met twee, drie of vier teams. Schiet op je tegenstander en zorg ervoor dat zijn levenskracht afneemt. De extra accessoires zorgen voor extra speelplezier. De target kan gebruikt worden als te veroveren vlag. Het VIP (very important person) masker kan gedragen worden door een VIP die uitgeschakeld dient te worden.

Deze high-tech lasergun maakt gebruik van onschadelijke en onzichtbare infraroodtechniek.

Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 5 jaar. Bevat kleine onderdelen - verstikkingsgevaar!

Kinderen moeten begeleid worden door een volwassen(18+) bekwaam persoon. Het gebruik is geheel voor eigen risico. Tentje-huren.nl is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel veroorzaakt door het gebruik van attracties.

 
© 2009 - Tentje-huren.nl