LED Beamer & Projector en Projectiescherm

van Tentje-huren.nl

Led Beamer:

Je ziet het op bijna elk feest! Foto’s, filmpjes, verhaaltjes van de (klein)kinderen, familie en vrienden.
Met deze beamer kan je deze beelden op bijna elke ondergrond laten zien en verras de jarige / bruidspaar / jubilaris of iemand die op dat moment het verdiend om in het zonnetje gezet te worden.
Uiteraard ook te gebruiken voor Teambuilding of instructie. Kortom je eigen breedbeeld tv op de wand!

Omschrijving:

1x Led-projector. Films, series en foto’s kijken dat kan met deze Led-projector! Apparaat er op aansluiten om vervolgens het beeld te projecteren op de muur, een doek of het tentzeil. De Led-projector, switcht makkelijker van beeldformaat tussen 16:9 en 4:3. Dit zorgt voor minder vaak een raar uitgestrekte beeld. Daarnaast heeft de projector verschillende aansluitingen zoals HDMI, AV, VGA, SD en USB. Dit zorgt ervoor dat er veel verschillende apparaten op aangesloten kunnen worden sluiten zoals een smart Phone, tablet, desktop, gamecomputer, dvd-speler, laptop, televisie enz.

   

Technische details:

Contrast ratio: 800:1, native resolutie: 320x240, aspect ratio 16:9/4:3, f=185 manual lens met manual focus, projectie afmeting ca. 50-200 cm bij 1 tot 3 meter afstand, support video: MPEG1, MPEG2, MPEG4, RM, RMVB, H264 en MOV. Support audio: WMA, MP3 en M4A, support foto: JPEG, BMP, GIF en PNG, AC 220V 50-60Hz, input: HDMI/AV/USB/SD/VGA, output: Stereo earphone, afmeting projector ca. 127x126x56 mm, gewicht projector ca. 0.5 kg.

  

Als het even niet lukt met het instellen kan u altijd de GEBRUIKSAANWIJZING raadplegen.

Beschrijving.
Naam: projectiescherm, incl. bevestiging materiaal.

Productbeschrijving: 

Gebruikt u dit scherm voor het projecteren van beelden voor gamen, films, presentaties etc. Het scherm is makkelijker op te vouwen en daarom eenvoudiger mee te nemen. Door de oogjes in het scherm en de haken is het scherm bijna overal te bevestigen. 

Specificaties: 


Type: 100-inch (Scherm ratio: 16:9)

Afmeting: circa 220x130 cm

Materiaal: polyester
Kleur: wit met zwarte accenten

 

 

 

 
© 2009 - Tentje-huren.nl