Kunstplanten & bloemen van Tentje-huren.nl

De materialen waar deze planten en struiken zijn gemaakt is; boomstam, takken en/of takkenbossen, kunststof en zijde.  De grote planten en struiken staan in kuntstof potten met zwenkwieltjes eronder, dus gemakkelijk te verplaatsen. 

  Kunstpalmboom met pot.

Deze kunstpalmboom is 180 cm hoog waardoor de boom goed in een woonkamer of op kantoor past. De boom heeft 30 gedetailleerde palmbladeren en een houten stam waardoor de palmboom er realistisch uitziet.

  Kunstplant oranje Wisteria Liana , zijde goudenregen in een grijze pot met wieltjes.

Deze zijde oranje Wisteria is 180 cm hoog en heeft ± 36 bloemtrossen en 630 bladeren die ervoor zorgen dat de plant er vol en realistisch uitziet. De bladeren en bloemen hebben kleurvariaties waardoor de plant er nog levendiger uitziet. 

  Kunstplant Phoenixpalmboom met pot.

Deze kunstplant Phoenix palmboom is 130 cm hoog waardoor de boom goed in de woonkamer of op kantoor past. De boom heeft vele V-vormige palmbladeren waardoor de palmboom er realistisch uitziet.

  Kunstplant zijde gele goudenregen (Laburnum anagyroides) in een grijze pot met wieltjes.

Deze zijde gele regen is 210 cm hoog en heeft ± 36 bloemtrossen en 630 bladeren die ervoor zorgen dat de plant er vol en realistisch uitziet. De bladeren en bloemen hebben kleurvariaties waardoor de plant er nog levendiger uitziet. 

  Kunstvijgenboom in een grijze pot met wieltjes.

Deze kunstvijgenboom is perfect als decoratie. Materiaal van takken is gemaakt van kunststof, ijzerdraad en de stam is van hout. Totale hoogte ca. 150 cm. Aantal bladeren ca. 400. Inclusief kunststof pot. Diameter pot ca. 17.8 cm.

  Kunstplant zijde Bougainvillea rood in een grijze pot met wieltjes. 

Deze zijde rode Bougainvilles is 180 cm hoog en heeft ± 70 bloemtrossen en 340 bladeren die ervoor zorgen dat de plant er vol en realistisch uitziet. De bladeren en bloemen hebben kleurvariaties waardoor de plant er nog levendiger uitziet. 

  Kunstbamboe met pot 90 cm.

Deze kunstbamboe is 90 cm hoog en bestaat uit 3 bamboestammen en 324 bamboebladeren die zijn verveeld over 12 bamboetakken. Daardoor heeft de bamboe een realistische en volle uitstraling en de bladeren hebben een aantal kleurvariaties waardoor de plant er nog echter en mooier uitziet.

  Kunstplant groene klimop 90 cm.

Bestaat uit een klimop kunstplant, met 339 groene bladeren per plant die de klimop er levendig uit laten zien. De bladeren hebben kleurvariaties waardoor de plant er nog levendiger uitziet.

  Kunstboeket Azalea in plantenhanger 53 cm.

Elegantie en bevalligheid daarvoor staat deze prachtige “Hanging basket” kunst-azalea. De kunstbloem van ziet er bijzonder natuurlijk uit, de blaadjes en bloemen zijn een tot in het detail nauwkeurige nabootsing, een echt arrangement en een lust voor het oog. Deze plant is stevig verankerd in een decoratieve plantenhanger in een tenen mand.
Afm. (bxdxh): ca. 38 x 38 x 53 cm.

  Kunstbloem Azalea in plantenhanger 53 cm.

Elegantie en bevalligheid daarvoor staat deze prachtige “Hanging basket” kunst-azalea. De kunstbloem van ziet er bijzonder natuurlijk uit, de blaadjes en bloemen zijn een tot in het detail nauwkeurige nabootsing, een echt arrangement en een lust voor het oog. Deze plant is stevig verankerd in een decoratieve plantenhanger in een tenen mand. Afm. (bxdxh): ca. 38 x 38 x 53 cm.

  Kunstbloem Azalea oranje in plantenhanger 50 cm.

Elegantie en bevalligheid daarvoor staat deze prachtige “Hanging basket” kunst-azalea. De oranje kunstbloem van ziet er bijzonder natuurlijk uit, de blaadjes en bloemen zijn een tot in het detail nauwkeurige nabootsing, een echt arrangement en een lust voor het oog. Deze plant is stevig verankerd in een decoratieve plantenhanger in een tenen mand. Afm. (bxdxh): ca. 25 x 25 x 50 cm.

  Kunstbloem witte orchidee 55 cm.

Tafelstuk, een decoratieve orchidee van excellente kunststof, stevig verankerd in zilverkleurige pot van keramiek. Kunstplant met 4 pluimen. Hoogte ca. 55 cm.

 

 
© 2009 - Tentje-huren.nl