Feestmaaltijden van Tentje-huren.nl
Omdat de prijzen van de vers producten soms per dag veranderen, staan deze niet in de prijslijst!
Buffet "Tentje-Huren"
Alles vers gemaakt door een top kok en dat proef je!
Het buffet “Tentje huren” is ontstaan uit de wensen van onze klanten door de jaren heen. Met dit speciaal samengesteld buffet is er voor een ieder een ruime keus uit diverse verse producten. Het vlees wordt op het laatste moment naar ieders wens klaargemaakt op de gril.
Dit buffet krijgt van onze klanten een 9.6 als beoordeling.
Koud:
Huzarensalade
Zalmsalade
Griekse fetakaas salade
Gevulde eitjes
Schaal luxe vleeswaren
Plateau gerookte vis
Warm:
Gestoofd rundvlees
Gegratineerde aardappels
Rijst
Groenten gerecht
Satésaus, cocktailsaus, knoflooksaus
Vers bereid van de gril:
Kipsaté
Gemarineerde Procureur lapjes
Entrecote
Varkenshaas
Bijgerecht:
Divers bood o.a. Stokbrood
Kruidenboter
Olijven tapenade
Nagerecht:
Drie smaken ijs
Slagroom, spikkels, nootjes e.d.
Buffet “Bourgondisch”
Huzarensalade
Aardappel/speksalade
Rauwkostsalade
Fruitsalade
Fruitschotel o.a. ananas, meloen, druiven, kiwi’s aardbeien
Zalmforel met dillesaus
Diverse broodsoorten
Diverse botersoorten
Gebraden speenvarken van het spit (boven de 80 personen) met honing/mosterdsaus
Speenvarken in een klem(onder de 80 personen) met honingmosterdsaus
Drumsticks gemarineerd met grillkruiden
Spareribs met knoflooksaus
Cajun gemarineerde kippendijtjes met sechuansaus
Gekruide kippenvleugeltjes
Aardappelgratin met rode ui en gebakken spekjes
Eventueel aan te vullen met een dessertbuffet:
Fruitsalade
Diverse ijssoorten
Profiteroles
Diverse kaas soorten.
Inclusief borden, bestek, aankleding en eventueel kok(s)(boven 50 personen).
Buffet "Hollands"
Huzarensalade
Kip/kerriesalade
Zalmsalade
Krabsalade
-----
Gerookte ham met meloen
Gerookte rib-eye met ananas
Haring, paling, forel
Makreel, roze garnalen met cocktailsaus
-----
Kip in satésaus
Pikante balletjes in cajunsaus
Kippendijtjes en kippenpootjes
Gehaktballetjes in satésaus
Witte rijst
Geserveerd met stokbrood en kruidenboter
Diner bij u thuis of op uw locatie
U kunt zelf uw diner samenstellen, door een keuze te maken uit de volgende gerechten.
Voorgerechten:
Carpaccio van ossenhaas (huisgemaakt) met parmezaansse kaas, pijnboompitjes en een pesto dressing.
Diverse gerookte zalm soorten met een saus van crème fraiche en forelkuit.
Vegetarische lasagne met seizoensgroenten kaas soorten en een basilicumsaus.
geserveerd met brood en boter
Soepen:
Bospaddenstoelensoep.
Franse uiensoep met crouton en kaas.
Tomatensoep met jonge prei en reepjes ham.
geserveerd met brood en boter
Hoofdgerechten:
Gebakken zalmfilet met kreeftensaus en Hollandse garnaaltjes.
Ossenhaaspuntjes met stroganoff saus.
Varkenshaas met bospaddenstoelensaus.
Eendenborstfilet met een frisse saus van rood fruit.
geserveerd met gegratineerde aardappeltjes, diverse groenten en een frisse salade
Desserts:
Grand dessert
Vanille ijs met warme kersen en slagroom
Kaneel ijs met mini wentelteefjes boerenjongens en slagroom
Alle prijzen zijn inclusief servies, schoonmaakkosten en kok(s).
Buffet “Diner”
Ardenner ham met meloen
Gerookte kip met ananas
-------
Kipfilet in bearnaisesaus
Varkenshaas met champignonsaus
Zalmfilet met kreeftensaus
Witlof met ham en kaas
Haricots verts met spek en ui
Aardappelgratin
Gemengde frisse salade
-------
Diverse ijssoorten
Fruitsalade
Buffet "De luxe"
Oesters op ijs met citroenpartjes
Gerookte zalm
Warm gerookte zalm met dille saus
Hele zalmforel
Hele kreeft
Gerookte paling
Gerookte forel
Hollandse garnalen met cocktailsaus
Gerookte makreel
Gamba’s op krabsalade
Gerookte kipsalade met eendenborstfilet
Struisvogelpaté met verse ananas
Gerookte rib-eye
Runderham met meloen
--------
Zalmmootjes op een bedje van pasta met kreeftensaus
Gegrilde tonijnmootjes met basilicumsaus
Gebraden varkenshaas met dragonsaus
Peking eend
Kalkoenfilet in hollandaisesaus
Gestoofd rundvlees met diverse groenten
Geroosterde aardappeltjes met knoflook en tijm
Geserveerd met stokbrood en kruidenboter
Buffet "Keuze"
Salades (keuze uit 3):
Huzarensalade
Kaassalade
Ham/preisalade
Ham/kaassalade
Kip/kerriesalade
Ei/bieslooksalade
Kip satésalade
Zalmsalade
Krabsalade
Ei/tonijnsalade
Tonijn “niçoise”
Vlees en vis (keuze uit 4):
Gerookte ham met meloen
Kiprollade met ananas
Fricandeau
Beenham
Rosbief
Salami
Haring
Gerookte makreel
Gerookte forel
Roze garnalen
Gerookte zalm
Hollandse garnalen
Gerookte paling
Warme gerechten (keuze uit 4):
Kip in satésaus
Kalkoenfilet met groenten
Kip in kerriesaus
Kalkoenfilet in dragonsaus
Gehaktballetjes in satésaus
Gehaktballetjes in kerriesaus
Kippenboutjes
Kippendijen
Gebakken pikante worstjes
Aardappel gratin
Nasi
Bami
Witte rijst
Geserveerd in chaving-dishes, blijft minimaal 2 uur van uitstekende kwaliteit.
Desserts (keuze uit 2):
Fruitsalade
Slagroomsoesjes
Diverse ijssoorten
Diverse gebaksoorten
Diverse bavarois
Chocolademousse
Warme kersen
Inclusief stokbrood en kruidenboter
Broodjes:
Gesorteerde kadetjes met:
-Ham, augurk en sla
-Kaas, tomaat en sla
-Brie, tomaat en sla
-Rosbief, ei en sla
-Fricandeau, ei en sla
Vanaf 20 stuks
Ook op pistolets leverbaar
Gesorteerde luxe kadetjes met:
-Huzarensalade, komkommer, mayonaise, ketchup en sla
-Zalmsalade, ei, cocktailsaus en sla
-Kipkerriesalade, gerookte kip en sla
-Tonijnsalade, ei en sla
-Kaassalade, tomaat en sla
Vanaf 20 stuks
Ook op pistolets leverbaar
Eventueel aan te vullen met een buffet “Dessert” met:
Fruitsalade
Diverse ijssoorten
Profiteroles
Diverse kaas soorten
Diverse soorten gebak
Diverse soorten bavarois
Gevulde slagroomsoesjes
Chocolademousse
Slagroom
Of buffet “Keuze” waar u een keuze kan maken uit maar liefst 45 verschillende voor- , hoofd- en nagerechten
Dit zijn maar enkele voorbeelden van de meer dan 15 verschillende buffetten die verkrijgbaar zijn. Heeft u speciale wensen dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! De prijzen zijn v.a. € 14,50 tot + € 45,00 p.p. voor groepen van 15 personen en meer, daaronder geld een toeslag van 10%.
Diners.
Wij verzorgen intieme 4 tot 7 gangen diners voor groepen van 10 tot +/- 20 personen.
Deze diners worden als zeer ontspannen ervaren.
De gemiddelde tijd is 4 uur vol culinaire verrassingen.
Prijs is afhankelijk van het gekozen menu, dat in overleg wordt samengesteld of geheel of gedeeltelijk als verrassing wordt gepresenteerd.
Bij u thuis of…… op een verrassende locatie…….
De ingrediënten bestaan uitsluitend uit (dag)verse producten en kunnen daarom in prijs variëren.
Ook voor groepen tot 500 personen verzorgen wij op locatie.
Let op! de ingrediënten bestaan uitsluitend uit (dag)verse producten en kunnen daarom variëren afhankelijk van het seizoen waarin deze producten leverbaar zijn.
De prijzen van de vers producten zijn dagprijzen en kunnen afwijken in de uiteindelijke nota.