Uitvaarttent.nl & informatie.

TIP.
I.v.m de snelheid van handelen, verzoek ik u bij een overlijden telefonisch contact op te nemen.

Een uitvaart geheel zelf regelen of via een uitvaartverzorger?


Het afscheid van een dierbare kan gelukkig steeds persoonlijker. Ook in de keuze van de uitvaartlocatie is er steeds meer mogelijk. Naast de traditionele kerk, het uitvaartcentrum of het crematorium heeft u ook de mogelijkheid om de condoleance of uitvaartplechtigheid vanuit huis te organiseren.

Soms krijgen wij te horen dat de overledene een sterke band had met het huis of omgeving waar hij of zij woonde. Bij het kiezen voor een plaats voor de uitvaart denkt men vaak in de eerste plaats aan de bovengenoemde locaties. Toch is deze keuze niet verplicht. Het staat iedereen vrij om een plek te kiezen die hij of zij wenst of waar de overledene een voorkeur aan heeft gegeven.

Een thuisopbaring met een condoleance aan huis zorgt u voor een intiem afscheid en biedt alle vrijheid in het kiezen van het moment en de tijdsduur. Dit geldt ook voor de afscheidsplechtigheid. Wij kunnen u alle faciliteiten bieden die u ook kunt vinden bij een uitvaartcentrum, maar dan bij u thuis.

U kunt bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van een uitvaarttent(en) in de tuin*.  In deze tent kan de overledene tijdens de uitvaartplechtigheid opgebaard worden en is er voldoende plaats voor stoelen voor genodigden. Delen van de tent kunnen ook worden opengezet, zodat ook de overige genodigden de plechtigheid kunnen volgen. Indien gewenst kunnen wij u ook koffie en thee apparatuur, kopjes, statafels etc., leveren.

Bij een ceremonie op een begraafplaats kunnen de weersomstandigheden een storende factor zijn. Een uitvaarttent kan ook hier uitkomst bieden. Door bij regen de tent boven het graf te plaatsten, blijft deze plek en omgeving droog.

Het plaatsen van de uitvaarttent met alle benodigdheden en eventuele catering, tot het afbreken, schoonmaken en opruimen van de locatie willen wij graag voor u verzorgen.

* Afhankelijk van de grote van uw tuin kunnen wij verschillende tenten leveren. In de zomer zorgen wij voor (ver)koeling en in de winter voor verwarming in de tent.

Wist u dat u altijd vrij bent om uw eigen uitvaartondernemer te kiezen. Ongeacht hoe en waar u bent verzekerd (dus ook bij een natura uitvaartpolis).

Tentje-huren.nl is niet aansprakelijk voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de informatie die niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is.

 

 

 
© 2009 - Tentje-huren.nl