Buiten keuken Luxe en extra Luxe van Tentje-huren.nl

Als je buiten kunt koken wordt je tuin pas echt een verlenging van je huis. De lekkerste maaltijden bereid je dan gewoon buiten: van gegrild vlees, lekkere soepen en stoofschotels tot aan salades. Daarom heeft Tentje-huren.nl de mooiste buitenkeukens voor u samengesteld van de beste merken. Want of je nu dol bent op koken of juist gaat voor het gemak, een buitenkeuken van Tentje-huren.nl zorgt voor veel (feest) plezier.

Laat je inspireren en tover je tuin, tent of schuur om tot de ultieme relaxplek. Met een paar mooie kussens, lekkere fleece plaid, leuke meubels en/of een vuurkorf wordt het al snel gezellig. Met de juiste decoratie en verlichting maak je van je tuin, tent of schuur een tweede huiskamer. Tentje-huren.nl heeft van alles in huis voor de aankleding van je tuinfeest. Geniet van je gasten die blij verrast zullen zijn en kijk terug op een geslaagd feest!

Buiten keuken Luxe.

Deze barbecue/oven is voorzien van een compact design met inklapbare zijtafels waarbij die ook beschikt over een zijbrander. De twee krachtige RVS branders zorgen ervoor dat je het voedsel perfect kan grillen / verwarmen. Dankzij de branders heb je een gelijkmatige warmteverdeling over de kookoppervlakte. 

      

De buitenkeuken is voorzien van RVS branders en de zijtafels kunnen worden ingeklapt, zodat je de BBQ eenvoudig voor transport gereed is. Deze is voorzien van twee deuren waarachter je makkelijk de gasfles opbergt. Met de geïntegreerde thermometer heb je constant controle over de temperatuur en via de zijbrander maak je ook nog eens bijgerechten en sauzen klaar!

Gasbarbecue:

Type buitenkeuken
Kookoppervlakte 2100 cm²
2 RVS branders
Werkt-op, propaan- butaangas
Gietijzeren grillrooster
Warmhoudrek
Piëzo-ontsteking
Thermometer
1 zijtafel
1 zijbrander
2 deuren.

Buiten keuken extra Luxe.

Deze extra luxe buiten keuken heeft een één pits gasbrander - Barbecue/oven - Wasbak met mengkraan  - Zeeppompje - Vaatwasser - Koeling -  met twee extra zij werkplekken - aansluitpunten voor twee kofffie machines en is uiteraard mobiel uitgerust. Geleverd met een tuinslang van 45m. en afvoerslang van 10m.

De buitenkeuken is voorzien van RVS branders en de zijtafels kunnen indien nodig makelijk losgehaald worden, zodat de BBQ eenvoudig is te vervoeren. Deze buitenkeuken is voorzien van vier deuren waarachter de Warmwater voorziening (links), Vaatwasser (midden) en een Koelkast (rechts) zit. Met de geïntegreerde thermometer heb je constant controle over de temperatuur van de Bakoven en via de Zijbrander maak je ook nog eens bijgerechten en sauzen klaar! Het Wasbakje (met stop) is voorzien van warm en koud water en een handig zeep pompje.

Voorzien van water aansluiting + 45 mtr slang - Afvoer + afvoerslang 10 mtr.

Gasbarbecue:

Type luxe buitenkeuken
Kookoppervlakte 2100 cm²
4 RVS branders
Werkt-op, propaan- butaangas
Gietijzeren grillrooster
Warmhoudrek
Piëzo-ontsteking
Thermometer
Propaan / butaan warmwater geiser
Vaatwasser
Koelkastje
1 zijtafel
1 zijbrander
4 deuren. 

 

 

 
© 2009 - Tentje-huren.nl