Voor het verhitten of warm serveren van gerechten.
Chafing dishes (op brandpasta 2x).
• Overdracht d.m.v. heet water
• Geen kans op aanbranden
• Producten blijven lang op de juiste temperatuur.
• Keuze uit één grote of drie kleinere schalen.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Buffet serveer plateau / buffetverwarmer (230 volt).
Voorzien van 3 geëmailleerde of roestvrijstalen bakjes met plastic deksels
• Verwarmd plateau (ook voor schalen en borden)
• Voorzien van handvaten
• Drie schalen/bakken met doorzichtig deksel
• Instelbare temperatuurregeling (230v).
• Roestvrijstaal.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Soepketels (10 L).
• Overdracht d.m.v. heet water
• Geen kans op aanbranden
• Instelbare temperatuurregeling
• Voor soepen, sauzen, warme worst, chocolademelk enz.
• 10 L. binnen pan van roestvrijstaal
• Producten blijven lang op de juiste temperatuur.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Soep- Worstketel (4L).
• Overdracht d.m.v. heet water
• Geen kans op aanbranden
• Instelbare temperatuurregeling
• Voor soepen, sauzen, warme worst, chocolademelk enz.
• 4 L. binnen pan van roestvrijstaal
• Producten blijven lang op de juiste temperatuur.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Hot Pot.
• Hotpot 1x 3.l en 1x 5.l
• voor soepen en/of sauzen
• aparte temperatuurregeling (230v).
• Roestvrijstaal.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Bokbrander(s).
• Eén pits brander
• elk jaar gecontroleerd
• Propaan / Butaan gastoestel
Kooktoestel / Gas cooker.
* werkt op gasflesje (Butaan, Koop)
* elektrische ontsteking