Kareoke van Tentje-huren.nl

Karaoke.
Er is weinig waarmee je kans maak op een geslaagde kinderfeest als het organiseren van een karaoke feestje. Lekker meezingen met de leukste nieuwe of oude kinder hits. Serieus aan je vriendjes en vriendinnetjes laten horen hoe goed je kunt zingen of gewoon lekker mee lallen. Succes gegarandeerd!

 

Alle apparatuur in huis halen om je karaoke avond tot een succes te maken!

Wij hebben bijvoorbeeld een complete geluidsinstallatie voor je, waarmee je direct aan de slag kunt.

Bij deze sets wordt standaard een microfoon meegeleverd maar uiteraard hebben wij ook een uitgebreid assortiment microfoons zowel bedrade microfoons als draadloze microfoons.

Deze geluidsinstallaties hebben in ieder meestal twee microfoonaansluitingen. Vaak hebben ze ook nog een regelbare echo waardoor je de zang nog enigszins kunt "pimpen".

Waarschuwing! Kijk of het volume niet te hard staat, 800 wat kan gehoor beschadiging veroorzaken. 

TIP. Kijk op Sing King Karaoke waar je honderden Karaoke hits vindt.

Mobiele muziekinstallatie op 230 volt met draagtas.

Actieve 15” 800W Speaker met MP3 en Bluetooth met bijgeleverde afstandsbediening. Eenveelzijdige speaker in een slag- en stootvaste kunststof behuizing. De speaker is voorzien van een ingebouwde 800W versterker waardoor hij rechtstreeks met een audiobron zoals een telefoon, laptop, cd-speler etc. verbonden kan worden. Door de ingebouwde Bluetoothontvanger is het zelfs mogelijk om Bluetooth apparaten zoals een smart Phone, tablet, etc. draadloos te verbinden met de speaker. Op deze manier kan de muziek die op het Bleutooth apparaat staat draadloos gestreamd worden naar de speaker. Met de handvatten en de wieltjes neem je hem met zijn 14.9 kg eenvoudig mee. Afmetingen: 37 x 45 x 69 cm.

      

Tentje-huren.nl heeft gekozen voor Actieve speakers.
Het belangrijkste kenmerk van een actieve speaker is dat hierbij de versterker ingebouwd is in de luidspreker zelf. Je hoeft hier dus geen losse versterker op aan te sluiten.

Voor meer informatie zie gebruiksaanwijzing Speaker.

 
© 2009 - Tentje-huren.nl