Lampion - Lampionnen van Tentje-huren.nl

Papieren of Nylon lampionnen.

De meeste lampionnen in ons assortiment zijn gemaakt van rijstpapier. Een rijstpapieren lampion is licht gewicht en laat prachtig het licht door wanneer je een led lampje erin hangt. Ondanks dat de lampionnen van papier zijn gemaakt, zijn ze sterk genoeg om buiten (bij droog weer) op te hangen voor een super gezellig tuinfeestje.
Als het weer u in de steek laat, dan hebben wij ook nylon lampionnen die bestand zijn in weer en wind.
  Verkrijgbaarin vele maten ( 25, 30, 35, 40 en 50 cm) soorten, desings en meer dan vijftig kleuren op voorraad waaronde glitter en vintage.

Geef je een feestje en ben je op zoek naar mooie versiering? Hangende lampionnen decoratie is een prachtige manier om jouw bruiloft, verjaardag of tuinfeest op een stijlvolle manier aan te kleden. De papieren lampionnen zijn beschikbaar in bijna elke denkbare kleur. De lampionnen en honeycombs van Tentje-huren.nl zorgen voor een sfeervolle aankleding op elk feest. Met led verlichting in deze lampionnen verander je elke ruimte in een sprookjespaleis.  Onze feestversiering is verkrijgbaar in allerlei formaten, kleuren en designs.

    

Honycombs en Paper fans.

Naast honeycombs hebben we ook paper fans. Dit zijn platte papieren waaiers die uitermate geschikt zijn om te gebruiken in combinatie met honeycombs, pompons of slingers. De papieren waaiers hebben we in verschillende maten, kleuren en designs.

 

Om alles op te hangen hebben wij ruime keuze uit b.v. nylon draad, zijde linten, gekleurde linten, gekleurde touwtjes en ophang touwtjes met kralen en ophang haakjes enz enz.

 

Hieronder enkele voorbeelden: 

   

Candlebags.

    

De candlebags met zijn gemaakt van brandvertragend papier en daarom 100% veilig als je ze met een waxine lichtje gebruikt. Natuurlijk kun je er ook een led-lampje in zetten om er zeker van te zijn dat er niets mis kan gaan. We raden je wel aan om wat zand of steentjes op de bodem te leggen als je ze buiten gebruikt, zo krijgt de wind er namelijk minder vat op.
        

Ook aan de verlichting hebben wij natuurlijk gedacht:

Witte led lampjes kan je zelf aan en uit zetten en de batterij is te vervangen voor een volgend feest. Per stuk of voordelig per tien in een doosje.
Ook zijn er RGB lampjes die je zelf met een afstandsbediening aan en uit kan zetten. Maar ook je eigen kleur uitzoeken gaat gemakkelijk met deze afstandsbediening. Per tien in een doosje (niet los verkrijgbaar).

Wit licht   Kleur keuze 

Om de lampjes aan te doen dient u het onder dekseltje open te schroeven en het papiertje te verwijderen. (bewaar deze!).

Als u de lampjes niet gelijk gaat gebruiken of deze gaat opbergen, plaats dan het papiertje weer terug. Als u dit vergeet zullen de batterij lampjes langzaam leeg lopen.

Voor gebruik van de afstandsbediening dient u eerst het plastic stripje te verwijderen (ook hier deze niet weggooien!). Als u de afstandsbediening niet meer ga gebruiken moet u het plastic stripje terugplaatsen.

Mooi voor in de candlebags of in de lampionnen.

      

De bovenstaande produkten moet je zien, moet je voelen, moet je beleven, u wordt van harte uitgenodigd om langs te komen. Let op! dit kan alleen op afspraak.
 

 
© 2009 - Tentje-huren.nl