Geluidsinstallatie van Tentje-huren.nl

Mobiele muziekinstallatie PRO op accu en 230 volt - met draagtas.

Geniet nu van totale vrijheid met deze Mobiele speaker met bijgeleverde afstandsbediening. Een veelzijdige mobiele speaker in een slag- en stootvaste kunststof behuizing. Een uitgebreid pakket met een 15" 800W speaker met ingebouwde accu voor ± vier uur gebruik (een extra accu kan hierop aangesloten worden). Hierdoor is hij overal te gebruiken ook daar waar geen stroom voorhanden is. De speaker is voorzien van allerlei handige accessoires en is o.a. uitgerust met Bluetooth en een USB mp3 speler.  Deze Mobiele speaker is geschikt voor talloze mogelijkheden. Omroepen, zingen, muziek luisteren, animatie of recreatie, sporten, je kunt het zo gek niet bedenken, de muzikale rots in de branding. Met het uitschuifbare handvat en de wieltjes neem je hem met zijn 17.7 kg eenvoudig mee. Afmetingen: 37 x 45 x 69 cm.

      

Geluid:

Om het geluid van deze Mobiele speaker zo goed mogelijk te laten klinken is hij voorzien van een 5-bands equalizer. Voor een extra mooi effect zijn de microfoons voorzien van een echo effect. Vooral bij zang kan dit een hele leuke toevoeging om zo de zang net even wat professioneler te laten klinken.

Tentje-huren.nl heeft gekozen voor Actieve speakers.
Het belangrijkste kenmerk van een actieve speaker is dat hierbij de versterker ingebouwd is in de luidspreker zelf. Je hoeft hier dus geen losse versterker op aan te sluiten. Dit heeft voor- en nadelen.

Voor meer informatie zie gebruiksaanwijzing Mobiele speaker.

Mogelijkheid om meerdere speakers aan elkaar te koppelen! 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Mobiele muziekinstallatie op 230 volt met draagtas.

Actieve 15” 800W Speaker met MP3 en Bluetooth met bijgeleverde afstandsbediening. Een veelzijdige speaker in een slag- en stootvaste kunststof behuizing. De speaker is voorzien van een ingebouwde 800W versterker waardoor hij rechtstreeks met een audiobron zoals een telefoon, laptop, cd-speler etc. verbonden kan worden. Door de ingebouwde Bluetooth ontvanger is het zelfs mogelijk om Bluetooth apparaten zoals een smart Phone, tablet, etc. draadloos te verbinden met de speaker. Op deze manier kan de muziek die op het Bleutooth apparaat staat draadloos gestreamd worden naar de speaker. Met de handvatten en de wieltjes neem je hem met zijn 14.9 kg eenvoudig mee. Afmetingen: 37 x 45 x 69 cm.

      

Tentje-huren.nl heeft gekozen voor Actieve speakers.
Het belangrijkste kenmerk van een actieve speaker is dat hierbij de versterker ingebouwd is in de luidspreker zelf. Je hoeft hier dus geen losse versterker op aan te sluiten. Dit heeft voor- en nadelen.

Voor meer informatie zie gebruiksaanwijzing Speaker.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Vier microfoons.

Voor het geven van sport- of groepslessen, demonstraties, animatie, zang en spraak, het is allemaal mogelijk door deze microfoons. U kan een keuze maken uit het volgende pakket microfoons bestaat uit:
één draadloze handmicrofoon,
één draadloze headset of één losse microfoon met klip,
één bedrade handmicrofoon.
In totaal dus vier microfoons voor vele toepassingen waarbij de headset en de lossen microfoon uiteraard de mogelijkheid geeft om de handen vrij te houden. Deze worden vaak gebruikt bij het geven van groepslessen in een sportschool of bij het geven van seminaars.
 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Mogelijkheid om meerdere speakers aan elkaar te koppelen! 

  PD Connex professionele hoge kwaliteit in 6 of 12 meter 2x RCA (M) - 2x RCA (M) OFC signaalkabel. Deze uiterst flexibele signaalkabel is voorzien van hoogwaardige metalen RCA connectoren en staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare signaal overdracht en voorzien van kabelbinder.

Voorkom kabelchaos.

Voorkom de kabelchaos door niet te werken met allemaal losse kabeltjes! Maar met deze, 15 meter lange alles in één, net- en signaalkabel, voorzien van XLR Male / Female connectoren, is handig voor het eenvoudig aansluiten van de bovenstaande twee actieve luidsprekers.

Kenmerken en specificaties:
• Net- en signaalkabel in één kabel
• XLR plug/contra
• 15m kabel
• Connectoren: XLR male/female
• Doorsnede Netsnoer: 7mm
• Doorsnede Audiosnoer : 3mm
• Kabeldiameter: 13mm

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Luidspreker Standaard (met draagtas).

Set van 2 verstelbare luidspreker standaards. Heavy Duty design met een maximale belasting van 30kg per standaard. Wordt geleverd met handige draagtas.

      

Hoes voor luidsprekerstandaard - 120cm.

Met deze hoes maak je van je luidsprekerstandaard een echte eye catcher. Span de doek eenvoudig over de standaard heen en hij krijgt direct een deftige uitstraling. Met behulp van bijvoorbeeld een PAR spot welke je in de hoes plaatst kan je de hoes ook laten kleuren. Zo kunnen je speakerstandaards zelfs onderdeel worden van je lichtshow!

     

De hoes heeft een hoogte van 120cm waardoor een groot deel van de standaard door de hoes wordt bedekt. De hoes is gemaakt van een hoogwaardig lycra stretch doek voor een perfecte pasvorm. Het gebruikte lycra materiaal zorgt ervoor dat het licht van eventuele in de hoes geplaatste verlichting mooi gelijkmatig verspreid wordt.

Kenmerken:

Zorgt voor een nette en professionele uitstraling, 120cm hoog en 4-way stretch-to-fit voor perfecte pasvorm omslag van twee kanten van het statief.

Meer informatie.

---------------------------------------------------------------------------------------------

DJ geluidsinstallatie.
Wij verhuren ook een uitstekende DJ geluidsinstallatie met twee keer 125 watt. geluidsboxen erbij geleverd. Een strak en stevig DJ meubel wat heel erg geschikt is voor een drive in disco of voor een feest bij u thuis.

Deze set wordt geleverd met één draadloze microfoon, één microfoon met snoer, microfoonstandaard en één hoofdtelefoon.

Specificaties DJ set.
  • Professionele 4-kanaals mengtafel 
  • 11 ingangen (2 micro, 3 phono, 6 line) 
  • 2-delige toonregeling per kanaal met kill - functie 
  • 2-delige LED - bar (Master L/R en PFL) 
  • Beat indicatoren op de 2 hoofdkanalen 
  • Automatische talkover op de DJ-micro 
  • Pitch +/- 16% 
  • Koptelefoon - uitgang met PFL/Master - mixing 
  • Cross - fader met kanaaltoewijzing 
  • Crossfaderstart in combinatie met alle JB - Systems CD - players
  • 2 onafhankelijke uitgangen (Master -A is Symmetrisch XLR uit) 
  • Zeer soepele kwaliteit – faders
  • MP 3/ iPod ingang

Ook de geluidsboxen zijn, indien nodig, onafhankelijk af te stellen.

Specificaties (per geluidsbox).
  • Mid. Frequency level
  • High Frequency level
  • 125 watt. RMS 
  • Frequency 35 – 22.000 HZ

Gebruiksaanwijzing DJ set.

 Cd’s albums en singles.
Met meer dan 2000 nummers van verschillende zangers en groepen kan elk feest een dans/disco feest worden.

Ook voor de jongste onder ons zit er mooie muziek bij.

Uiteraard kunt u uw eigen cd’s afspelen op deze installatie. Ook kan u de iPod of Mp3 speler erop aansluiten. Genieten van u eigen muziek!
Maar voor wie wat extra muziek keuze kan gebruiken hebben wij: 
• + 190 cd albums (div. artiesten) 
• + 360 cd singels (top 40) artiesten

Let op!

Met gebruik van de complete DJ set dient u tenminste twee (16 amp.) elektriciteitsgroepen te gebruiken, anders is er te veel belasting voor een groep waardoor er kortsluiting kan ontstaan.

 
© 2009 - Tentje-huren.nl