Rouw & uitvaart tentinrichting.

 

Wij hebben stijlvolle meubelen met rokken in meerder kleuren. Hieronder geven wij een indruk hoe het in het zwart/wit eruit kan zien. Soms willen de nabestaande in nagedachtenis van de overledenen met vrolijkere kleuren werken, bijna alles is mogelijk. Wij komen veelal enkele uren na het telefoontje in overleg even langs om te horen wat de wensen zijn en om te kijken waar het een en ander neergezet kan worden.

                          

        Statafel ø 85 cm.

                         

      

Tafel 180 x 76 x 73 (lxbxh).

                        122 ø x 74cm.

Ook is de zwarte statafelrok te combineren met een witte napperon of een witte topcover. Ook is een witte statafelrok te combineren met een zwarte topcover.
De strech topcover is een aanrader als de statafel buiten in de wind staat.
 

   Ook in messing met rode afzetkoord.  

          Klapstoeltjes.  

    Kamerschermen zwart/wit en bruin/wit.

Hoogte 180 cm - werkbreedte ±130 tot ±240 cm.

Mobiele speaker.

Overal spraak of muziek en totale vrijheid met deze Mobiele speaker. Een uitgebreid pakket met een 15" 800W speaker met ingebouwde ± vier uur ‘s accu. Hierdoor is hij overal te gebruiken ook op die plaatsen waar geen stroom voorhanden is.

                             

De speaker is o.a. uitgerust met Bluetooth en een USB mp3 speler.  Deze Mobiele speaker is geschikt voor talloze mogelijkheden. Met het uitschuifbare handvat en de wieltjes neem je hem eenvoudig mee en met nog geen 18 kilo is deze ook niet zwaar om (op) te tillen of deze op het statief te zetten.

Keuze uit vier microfoons soorten:

Het pakket met meegeleverde microfoons bestaat uit één draadloze handmicrofoon, één draadloze headset of microfoon en één bedrade handmicrofoon. Dus keuze uit één of vier microfoons voor veel toepassingen, waarbij de headset uiteraard de mogelijkheid geeft om de handen vrij te houden. Ook handig is de bijgeleverde afstandsbediening.

Bij grotere (buiten) ruimtes is het mogelijk om meerdere speakers aan elkaar te koppelen! (Dan is een extra elektriciteit voorziening wel noodzakelijk dit kan via een wandcontactdoos/stopcontact of een bijna geruisloze generator).

Koffie, thee, limonade en gekoeld water.

Waar u ook koffie en thee geserveerd wil hebben, 
wij hebben altijd een geschikte oplossing voor u, uw familie, uw vrienden en kennissen.

  

Omdat er op locatie geen voorzieningen waren is er een aggregaat en voor water gezorgd zodat er ter plaatse verse koffie en thee geserveerd kon worden. Ook was er extra gekoeld water i.v.m. de warmte.

Verplaatsbare koeling:

            

Voor de warmere dagen is het mogelijk extra koeling te plaatsen.

Algemene verhuurvoorwaarden zijn van toepassing.
  

 
© 2009 - Tentje-huren.nl