Gebruiksaanwijzing rechaud van Tentje-huren.nl

Buffet serveer plateau / buffetverwarmer (230 volt).

 

     

 
* Plaats de rechaud op een stabiele hittebestendige ondergrond.
* Steek de steker in het stopcontact en zet het apparaat met het draaiknopje op de voorkant aan.
* Het rode lampje licht op en gaat uit als het gewenste temperatuur bereikt is.
* Laat de rechaud 10 minuten voorverwarmen.
 
Rechaud met gastronoombakken;
 
Plaats het voorbereide voedsel in de gastronoombakken in de bijgeleverde houder en kies de door u gewenste temperatuur.  
 
Rechaud zonder gastronoombakken;
 
Plaats uw pannen of hitten bestendige schalen direct op de rechaud.
 
Let op!! Het voedsel moet gekookt en verhit zijn, omdat de rechaud niet voor verhitting maar voor warm houden is ontworpen.
De rechaud kan een temperatuur bereiken van 85 graden, zodat voorzichtigheid is geboden.
 
Na gebruik ongeveer 90 min laten afkoelen.  
 
 
© 2009 - Tentje-huren.nl