Fairy berries - pearls - licht bolletjes van Tentje-huren.nl

Fairy berries / pearls / licht bolletjes.

U creëert een magische sfeer met deze 2 cm. ronde lampjes.  Leg deze balletjes in de tuin of langs het pad, hang ze op met een touwtje of een nylondraad. Deze fairy berries hebben een klein oogje waarmee u ze aan bomen, struiken , of een plafond kunt ophangen en wanneer u dat doet met een  doorzichtig nylon draadje lijkt het net alsof de lichtjes zweven in de lucht en in de wind zullen ze zachtjes gaan bewegen wat alles nog sprookjesachtiger maakt.

Deze led bolletjes zijn waterdicht dus laat ze gerust ook in de vijver of in het zwembad drijven. De lampjes gaan langzaam onafhankelijk van elkaar aan en uit, hierdoor lijken ze op de bekende magische dwaallichtjes. Met deze lampjes lijkt het net of je feestlocatie ook wordt bezocht door nieuwsgierige elfjes. Een magische uitstraling in uw eigen tuin of feest die uw gasten dan niet snel zullen vergeten.

 De mogelijkheden zijn eindeloos:

* Plaats bijvoorbeeld in een vaasje wat van deze lampjes en plaats deze op iedere tafel tijdens uw huwelijk of ander feest.
* Verwerk ze in een bloemstuk voor net voor dat kleine beetje extra.
* Leg ze langs een pad of in de tuin voor een magische entree.
* Strooi ze in het zwembad of uw vijver en ga zo maar door de mogelijkheden zijn eindeloos.
* Deze Fairy Berries werken op twee knoop cel batterijen (inclusief) en branden ongeveer 20 uur.
* Met een paar nieuwe batterijen gaan ze, keer op keer, weer 20 uur mee.

Gebruiksaanwijzing:

De fairy berry / pearl haalt u uit elkaar door even met de nagel langs het randje te voelen en de bovenkant eraf te wippen (het kan ook voorzichtig met een mesje).

 

Trek het papiertje er helemaal uit (met de tekst Pull en bewaar deze om dit weer terug te kunnen plaatsen) de fairy berry zal nu licht geven. Hij gaat nu langzaam aan en uit en vervolgens drukt nu de boven gedeelte er weer recht op. Het lampje is nu klaar voor gebruik.

Het lampje ophangen:

De fairy berries hebben een ophang oogje waarmee u met een stukje touw of nylondraad deze kunt ophangen.

 
© 2009 - Tentje-huren.nl