Gevaren & Rookmachine van Tentje-huren.nl 

      

Vul de rookmachine met vloeistof. Lees de handleiding en zorg ervoor dat de vloeistof die bij uw rookmachine wordt geleverd ook wordt gebruikt. Controleer het vloeistofniveau regelmatig, vooral als u vaak werkt met de rookmachine. Het gebruik van de rookmachine met te weinig of geen vloeistof kan de motor ruïneren.
Maak gebruik van de afstandsbediening van de rookmachine. Als er geen afstandsbediening beschikbaar is, stelt u de rookmachine op een constant lage emissie, vooral als u deze binnen gebruikt. U hoeft niet de ruimte met dikke mist te vullen; een lichte waas werkt prima voor het maken van een mist effect.

Waarschuwing:

Zorg ervoor dat de vloeistof die bij uw rookmachine wordt geleverd ook wordt gebruikt. Probeer niet om je eigen vloeistof te maken van een ander soort vloeistof, zoals olie gebaseerde vloeistof. dit kan onderdelen van de machine beschadigen en/of giftige dampen verspreiden!

Sommige mensen, vooral die met ademhalingsproblemen, hebben misschien moeite met ademhalen in een te dikke kunstmatige mist. Als uw gasten ademhalingsproblemen hebben kan u overwegen om extra te ventileren of de rookmachine buiten te plaatsen.
Veeg de rookmachine en de omliggende onderdelen met een doek af wanneer u klaar bent met het gebruik. Bewaar de machine zorgvuldig op een vlakke ondergrond zodat de achtergebleven vloeistof niet kan morsen.

Ook mist uit een rookmachine laat vaak een residu achter, dus plaats het niet in de buurt van antiek of andere waardevolle voorwerpen. Als het niet te vermijden is dat de rookmachine nabij waardevolle voorwerpen moet werken moet u deze bedekken om deze te beschermen. Het residu veegt je er gemakkelijk af, maar het is het beste om het residu op zeer waardevolle voorwerpen te voorkomen.

Rookmachines kan bij de uitblaas opening en er net buiten de uitblaas opening zeer heet worden. Wat u niet wilt is dat mensen, vooral jonge kinderen, de rookmachine kunnen aanraken en zich eraan branden.


 

 
© 2009 - Tentje-huren.nl